Önadózó előfizetői adategyeztetést kérünk

Forrás: Önadózó

Ha az elmúlt napokban napokban ezt nem tették volna már meg - kérjük előfizetőinket, hogy a www.onadozo.hu oldalon lépjenek be Önadózó fiókjukba, és aktualizálják adataikat. Fontosnak tartjuk, hogy online szolgáltatásainkat minél több előfizetőnk részére tegyük elérhetővé - ezért az adategyeztetés elvégzése után az Önadózó fiókból máris letölthető az Ügyviteli ajánlások adathalászat és internetes csalások megelőzéséhez című ajándék e-könyvünk.

Belépés az Önadózó Fiókba itt:
https://www.onadozo.hu/onadozo-fiok/belepes 

Ha belépés után az Önadózó fiók Előfizetői státuszt mutat, akkor  a Saját adatok módosítása menüt kell választani, és a változásokat átvezetni. Kérjük a számlaküldési e-mail cím megadását is, az Önadózó 2020 évi előfizetési számlájának megküédéséhez. Ezt majd november 4-én fogjuk e-mailben küldeni, PDF formátumban. 

A saját adatok módosítását akkor is kérjük jóváhagyni, ha egyébként az adatokban nincs változás - mert a jóváhagyással lehet letölteni az Önadózó Fiókból az ajándék e-könyvet:  Ügyviteli ajánlások adathalászat és internetes csalások megelőzéséhez

Sok olyan előfizetőnk van, aki kapja az újságot, de a honlapon még nem regisztrált, vagy ha igen, akkor Önadózó fiókja nem előfizetői státuszt jelez.  Ilyen esetben a Saját adatok módosítása menüben meg kell adni az ügyfélkódot (vevőkódot) - és a fiók előfizetői státuszra vált. Fontos, hogy az Önadózó fiók előfizetői státuszban legyen, mert így lehet igénybe venni online szolgáltatásainket. 

Ha az adategyeztetéshez, fiókrendezéshez segítséget kérne, kérjük hívja Ügyfészolgálatunkat a +36 30 158 8787 telefonszámon, vagy írjon nekünk itt:
https://www.onadozo.hu/irjon-nekunk-3 

Adónet / Önadózó
dr. Szabó Tibor

INGYENES JOGSEGÉLYVONAL ÖNADÓZÓ ELŐFIZETŐKNEK! 

A koronavírus-járvány miatt az Önadózó ingyenes jogi tanácsadással segíti előfizetőit: veszélyhelyzeti rendeletek értelmezése, munkajog, adózás, adatvédelem. dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol, az ügyfélkód megadásával elérhető telefonon: 30 3787 637 – e-mailben: office@drszt.hu Fizessen elő az Önadózóra most májustól decemberig 15.960,-Ft-ért - és máris igénybe veheti az Önadózó Jogi Segélyvonal szolgáltatást, és minden továbbit: Elõfizetés: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra