Önadózó előfizetői információk

Forrás: Önadózó

Tisztelt Előfizetőnk! Ezúton is értesítjük, hogy előfizetése megújításához október 26-án a bejelentett e-mail címére megküldtük az ÖNADÓZÓ ÚJSÁG 2021. évre szóló előfizetési számláját. Ha számlánk nem jutott volna el Önhöz, kérjük jelezze az info@onadozo.hu e-mail címen, vagy a 06 30 158 8787 telefonszámon. A számla határidőben történő kiegyenlítése esetén előfizetőink egy gazdag ajándékcsomagot is letölthetnek le a www.onadozo.hu oldalon belépés után az Önadózó Fiók Ajándékcsomagok menüjéből, amely a következő e-könyvekből áll:

A számlát letöltheti belépés után a www.onadozo.hu oldalon regisztrált Önadózó Fiókjából. Ha így jár el, a vonatkozó szabályok és gyakorlat alapján  ezen számla papíralapúnak minősül, kinyomtathatja és a továbbiakban papíralapon kezelheti.   

Az online és elektronikus szolgáltatásokat is magában foglaló print újság előfizetési díja 2021 évre 24.696,-Ft.,  amely átutalható a kiadó Adónet.hu Zrt. 11709002-29903043 számú bankszámlájára. Lehetőség van az újságot csak elektronikusan kérni, de ez 27% áfával jár, szemben a print lap 5%-os áfájával. (Egyébként a print verzió előfizetésével az újság elektronikus formátumban ugyanúgy elérhető). 

Az előfizetés folyamatosságának biztosítása érdekében kérjük számlánk kiegyenlítését legkésőbb november 3. napjáig. 

AJÁNDÉKCSOMAG HATÁRIDŐBEN FIZETŐKNEK 

A számla határidőben történő kiegyenlítése esetén előfizetőink egy gazdag ajándékcsomagot is letölthetnek le a www.onadozo.hu oldalon belépés után az Önadózó Fiók Ajándékcsomagok menüjéből, amely a következő e-könyvekből áll:

1. Munkajogi kérdések és válaszok a koronavírus-járvány munkahelyi következményeinek kezelésére

2. Telephelyek, fióktelepek kezelése a társasági adóban és a számvitelben

3. Külföldiek magyarországi, magyarok külföldön történő munkavégzésének társadalombiztositási és adózási szabályait

4. Ügyviteli munkavégzésre vonatkozó információbiztonsági szabályok

ÖNADÓZÓ ELŐFIZETŐI CSOMAG 2021 

A fentebbi előfizetési díjért 2021. évben a következő szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítjuk előfizetőinknek: 

  • Önadózó újság havonta 64 oldalon: szerzőink a legjobb szakemberek, az adóigazgatás és a gyakorlat világából. Témáink átfogják az ügyvitel teljes területét: adó - tb. - számvitel - munkaügyek. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is.  Velünk 2021-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat.
  • Önadózó Ingyenes Jogsegélyvonal 2021: az Önadózó vállalja, hogy 2021. egész évben ingyenes jogi tanácsadással segíti előfizetőit, annak munkatársait, ügyfeleit: jogszabályok értelmezése, munkajog, adózás, adatvédelem területen dr. Szabó Tibor ügyvéd telefonon és e-mailben kereshető és válaszol a feltett kérdésekre. 
  • 2 + 2 mérlegképes kredit: az Önadózó előfizetéssel még 2 kredit is jár az előfizetőnek, illetve  továbbképzésre kötelezett 3 mérlegképes könyvelő végzettségű alkalmazottjának (kiadványkredit). Az Önadózó Fórum tagságért további 2 mérlegképes kredit jár (szervezeti kredit). 
  • 2 Adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői kredit  (szervezeti kredit) az Önadózó Fórum tagság esetén. Regisztráció az Önadózó Fórum tagságra adótanácsadóknak, adószakértőknek, okleveles adószakértőknek: Önadózó Fiók / Saját adatok módosítása / Adótanácsadói, adószakértői kredit igazolása. 
  • 2021. évi szabályzat minták előfizetőinknek ingyenesen: Számviteli politikai és szabályzatok, Pénzmosás elleni szabályzat, Cafetéria szabályzat, GDPR szabályzat kkv-knak, és könyvelőirodáknak. 
  • Önadózó Fórum: konzultációs szolgáltatásunk (Gyorskérdés), amelynek keretében előfizetőink online kérdést tehetnek fel és arra szakértőink válaszolnak áfa, társasági adó, szja, járulékok és tb., art., számvitel, munkajog témakörben. 
  • Önadózó Online: igen gazdag online adatbázissal rendelkezünk, amelyben adónemenként, címkékkel és kulcsszavakkal kereshet. Segédletekkel, Iratmintákkal, ingyenes és kedvezményes e-könyvekkel állunk előfizetőink rendelkezésére. 
  • Önadózó Expressz Hírlevél: e-mialben hetente kétszer küldött adó- és számviteli hírlevelünk, aktuális információkkal, figyelemfelhívásokkal. 
  • Cégmenedzselés - Ügyvezetők Klubja előfizetői tartalmainak ingyenes elérése a www.cegmenedzseles.huoldalon.

Önadózó Ügyfélszolgálat: bizton számíthat arra, hogy az előfizetéssel és a szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseit megválaszoljuk, panaszait megoldjuk, észrevételeit meghallgatjuk. Ha késve, vagy hibásan kapja az újságot, mindenképpen pótoljuk, ha tévesen fizetne a számlánkra, a téves fizetést visszautaljuk, ha elvesztette a számláját, másolatot küldünk. 

Ha a számlával, szolgáltatással, Önadózó honlapon belépéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, vagy adatváltozás miatt új számlát kérne, kérjük jelezze lentebbi elérhetőségeinken. Ha az előfizetés és számlakiegyenlítés kérdésében nem Ön dönt, kérjük juttassa el levelünket a döntéshozóhoz.  A www.onadozo.hu oldal használatához, regisztrációhoz e-mailben is és telefonon is segítséget adunk.

Önadózó Ügyfélszolgálat: e-mail: info@onadozo.hu - Telefon: 06 30 158 8787

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 1-12. hónapra 24.696,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: telefonon, e-mailben válaszolunk munkajogi, cégjogi kérdésére  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra