Pár napig még a régi áron fizethet elő az Önadózó 2022. évi csomagjára

Forrás: Önadózó

Az Önadózóval 2022-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó adó- és számviteli szaklap - gazdag online szolgáltatásokkal. Előfizetés az Önadózó csomagjára: 2022. 1-12. hóra most még 26.964,- Előfizetés itt! www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 

Előfizetés az újságra és a csomagra

Előfizetési díj 2022. 1-12 hónapra bruttó 26.964,-Ft, vagy 2.247,-Ft/ hó. 

Előfizetőink részére a következő szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítjuk:

Önadózó újsághavonta 64 oldalon: szerzőink a legjobb szakemberek, az adóigazgatás és a gyakorlat világából. Témáink átfogják az ügyvitel teljes területét: adó - tb. - számvitel - munkaügyek. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. 

● 2 Adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői kredit  (szervezeti kredit) az Önadózó Fórum tagság esetén. Regisztráció az Önadózó Fórum tagságra adótanácsadóknak, adószakértőknek, okleveles adószakértőknek: Önadózó Fiók / Saját adatok módosítása / Adótanácsadói, adószakértői kredit igazolása.

2 + 2 mérlegképes kredit: az Önadózó előfizetéssel még 2 kredit is jár az előfizetőnek, illetve  továbbképzésre kötelezett 3 mérlegképes könyvelő végzettségű alkalmazottjának (kiadványkredit). Az Önadózó Fórum tagságért további 2 mérlegképes kredit jár mérlegképes könyvelőknek is (szervezeti kredit).

2022. évi szabályzat minták előfizetőinknek ingyenesen:Számviteli politikai és szabályzatok, Pénzmosás elleni szabályzat, Cafetéria szabályzat, GDPR szabályzat kkv-knak, és könyvelőirodáknak.

● Önadózó Fórum: konzultációs szolgáltatásunk (Gyorskérdés), amelynek keretében előfizetőink online kérdést tehetnek fel és arra szakértőink válaszolnak áfa, társasági adó, szja, járulékok és tb., art., számvitel, munkajog témakörben.

● Önadózó Online: igen gazdag online adatbázissal rendelkezünk, amelyben adónemenként, címkékkel és kulcsszavakkal kereshet. Segédletekkel, Iratmintákkal, ingyenes és kedvezményes e-könyvekkel állunk előfizetőink rendelkezésére.

● Önadózó Expressz Hírlevél:e-mialben hetente kétszer küldött adó- és számviteli hírlevelünk, aktuális információkkal, figyelemfelhívásokkal.

Előfizetés itt! www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 

Önadózó Ügyfélszolgálat: bizton számíthat arra, hogy az előfizetéssel és a szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseit megválaszoljuk, panaszait megoldjuk, észrevételeit meghallgatjuk. Ha késve, vagy hibásan kapja az újságot, mindenképpen pótoljuk, ha tévesen fizetne a számlánkra, a téves fizetést visszautaljuk, ha elvesztette a számláját, másolatot küldünk. 

Az előfizetés megrendelése esetén elektronikus  számlát küldünk.

Előfizetése a számla kiegyenlítésével él.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra