Próbálja ki az Önadózó előfizetést!

Forrás: Önadózó

Előfizetésével betekintést nyerhet abba a műhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerű teljesítéséhez. Előfizetési díj szeptembertől decemberig négy hónapra 6.320,-Ft

A 2012-re összeállított előfizetői csomagunk az Önadózó újságot a pénzügyi-számviteli-bérszámfejtői munkahelyek nélkülözhetetlen munkatársává teszi.

Az előfizetési díj 2012. évre 1.580,-Ft/hó (1-12. hóra: 18.960,-Ft / 09-12. hóra: 6.320,-Ft)

Előfizetés e-mailben: info@onadozo.hu

Előfizetésével részesévé válik az Önadózó biztonságot nyújtó szakmai programjának:

1.  Kezdjük azzal az együttműködést, hogy letöltheti az  Önadózó Cég-Adó-Tesztjét, amelyet igazi bajmegelőző kúraként a cég adó- és pénzügyi kockázatainak feltárásához és csökkentéséhez ajánlunk.
 
2. 2012-től előfizetőink részére díjmentesen és szerkeszthető formában letölthetővé tesszük Számviteli Szabályzat mintáinkat, amely a saját cégre aktualizálható. Ehhez útmutatót is adunk.

3. Ugyancsak díjmentesen adjuk előfizetőink részére a 2012 évre kidolgozott, ajánlott Cafetéria Szabályzat mintánkat.
 
4. Az Önadózó újság havonta megjelenő lapszámai átfogják a vállalati ügyvitel teljes területét (adó, tb, számvitel, munkaügy),  felhívják a figyelmet aktuális feladatokra, lehetőségekre, értelmezik az adójogszabályokat, bemutatják az egyes adókötelezettségek szakszerű teljesítésének rendjét, felkészítik a szervezetet a jövőbeni adóellenőrzésre is.
 
5. Az Önadózó újságot előfizetőként elektronikusan is olvashatja a www.onadozo.hu oldalon.
 
6. Előfizetőként automatikusan hozzájuthat az Önadózó Archívumához – a tárgyévet megelőző évek lapszámainak teljes tartalmához. Elérheti elektronikusan, vagy kérésre a korábbi lapszámot ingyenesen megküldjük. Az elévülési időn belül minden lapszámunk aktuális!
 
7. Iratkozzon fel az Önadózó Online Hírlevélre – tájékozódhat a napi adózási információkról, határidős feladatokról, pályázati, támogatási lehetőségekről.www.onadozo.hu/hirlevel/ 
 
8. Vegye igénybe az Önadózó Fórum szolgáltatását – szakmai kérdését a honlapon fórumrendszerben válaszoljuk meg. www.onadozo.hu/forum
 
9. Előfizetőként használhatja adózási Segédleteinket, amelyek egy-egy adózási, számviteli kérdés részletes gyakorlati kifejtését tartalmazzák.www.onadozo.hu/segedletek/

10. Használja Transzferár-nyilvántartási útmutatónkat:http://www.onadozo.hu/transzferar/

11. Használja Online Jogszabálygyűjteményünket:  http://www.jognet.hu/ Gyors jogszabálykeresőnkkel megtakaríthatja hagyományos jogszabálygyűjtemények megvásárlását. 
 
12.  A jogszabályi változások függvényében 2012-ben kezdeményezzük az Önadózó újság kreditpont minősítését.
 
13. Szakkönyveinkre 20% előfizetői kedvezményt biztosítunk:http://www.onadozo.hu/szakkonyvek/
 
14. Előfizetőink részére a Samling Kft. 10% kedvezményt biztosít az általa szervezett képzéseken. A jelentkezésén tüntesse fel a számlán található vevőkódját.
 
15. Könyvelők irodák részére ajánljuk a V Pont Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Szaknévsorában való regisztrációt a www.vpont.hu alatt.

Kedvező ár – értékes és komplex tartalom – ez az Önadózó 2012-ben - Előfizetési díj: 1.580,-Ft/hó (1-12. hóra: 18.960,-Ft / 09-12. hóra: 6.320,-Ft).

Előfizetés e-mailben: info@onadozo.hu

Az előfizetésről számlát küldünk, amely átutalással, vagy a számlalevélen található postai csekken teljesíthető. A számla tartalmazni fogja a vevőkódját, amellyel awww.onadozo.hu oldalon elvégezheti az előfizetői regisztrációt, amellyel minden online szolgáltatást igénybe vehet. Előfizetése a számla kiegyenlítésével él.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra