Tisztelt Előfizetőnk! Szolgáltatásaink jobb elérése érdekében adategyeztetést kérünk!


Ha az elmúlt napokban napokban ezt nem tették volna már meg - kérjük előfizetőinket, hogy a www.onadozo.hu oldalon lépjenek be Önadózó fiókjukba, és aktualizálják adataikat. Fontosnak tartjuk, hogy online szolgáltatásainkat minél több előfizetőnk részére tegyük elérhetővé - ezért az adategyeztetés elvégzése után az Önadózó fiókból máris letölthető az Ügyviteli ajánlások adathalászat és internetes csalások megelőzéséhez című ajándék e-könyvünk.

Belépés az Önadózó Fiókba itt:
https://www.onadozo.hu/onadozo-fiok/belepes 

Ha belépés után az Önadózó fiók Előfizetői státuszt mutat, akkor  a Saját adatok módosítása menüt kell választani, és a változásokat átvezetni. Kérjük a számlaküldési e-mail cím megadását is, az Önadózó 2020 évi előfizetési számlájának megküédéséhez. Ezt majd november 4-én fogjuk e-mailben küldeni, PDF formátumban. 

A saját adatok módosítását akkor is kérjük jóváhagyni, ha egyébként az adatokban nincs változás - mert a jóváhagyással lehet letölteni az Önadózó Fiókból az ajándék e-könyvet:  Ügyviteli ajánlások adathalászat és internetes csalások megelőzéséhez

Sok olyan előfizetőnk van, aki kapja az újságot, de a honlapon még nem regisztrált, vagy ha igen, akkor Önadózó fiókja nem előfizetői státuszt jelez.  Ilyen esetben a Saját adatok módosítása menüben meg kell adni az ügyfélkódot (vevőkódot) - és a fiók előfizetői státuszra vált. Fontos, hogy az Önadózó fiók előfizetői státuszban legyen, mert így lehet igénybe venni online szolgáltatásainket. 

Ha az adategyeztetéshez, fiókrendezéshez segítséget kérne, kérjük hívja Ügyfészolgálatunkat a +36 30 158 8787 telefonszámon, vagy írjon nekünk itt:
https://www.onadozo.hu/irjon-nekunk-3 

Adónet / Önadózó
dr. Szabó Tibor

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE SZOLGÁLTATÁSAIRA!

Az Önadózó  újságból, honlapból, elektronikus és online szolgáltatásokból álló előfizetői csomagja folyamatos szakmai segítséget és támogatást nyújt a komplex vállalati ügyvitel szakszerű viteléhez, a vállalkozás, intézmény adózási, kifizetői, könyvviteli és munkaügyi feladatainak ellátásához. Az adózás 2020-ben sem lesz egyszerűbb – de az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli  feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Előfizetőknek szabályzatok,- számviteli és GDPR szabályzat is (éves előfizetéssel!), segédletek, Fórum szolgáltatás, plusz 2x2 kredit, mérlegképes könyvelőknek, adótanácsadóknak, adószakértőknek. Előfizetési díj ebben az évben még 2020. 3-12. hóra: 19.950,-Ft. Kedvezményeink miatt az előfizetéssel pénzügyileg is nyer, nem csak szakmailag. Elõfizetés: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra