Ügyvédek adózási kézikönyve kata után - e-könyv 30% kedvezménnyel rendelhető

Forrás: Önadózó

Kiadványunkban felvázoljuk, hogy a katából kikerülő ügyvédek és ügyvédi irodák milyen adózási és nyilvántartási (könyvelési) módok közül választhatnak, ezek milyen előnyökkel és hátrányokkal járnak, és milyen lépéseket kell megtenni a zökkenőmentes áttérés érdekében. Formátum: e-könyv (pdf) Megrendelés: Önadózó Webáruház

ÜGYVÉDEK ADÓZÁSI KÉZIKÖNYVE - KATA UTÁN

Az új kata törvény döntésre kényszeríti a kata alany (kisadózó) egyéni ügyvédeket és az ügyvédi irodákat. A jogi helyzet az, hogy kata-alanyiságuk 2022. augusztus 31. napjával a törvény erejénél fogva megszűnik. 

Kiadványunkban felvázoljuk, hogy a katából kikerülő ügyvédek és ügyvédi irodák milyen adózási és nyilvántartási (könyvelési) módok közül választhatnak, ezek milyen előnyökkel és hátrányokkal járnak, és milyen lépéseket kell megtenni a zökkenőmentes áttérés érdekében. 

Ügyvédek adózási kézikönyve a kata után című kiadványunkat az Önadózó szaklap szerzői készítették, formátuma e-könyv (pdf), terjedelme 70 oldal. 

Most 30% bevezető kedvezménnyel 8.890,-Ft-ért rendelhető és fizetés után letölthető az Önadózó Webáruházból.

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek! Az Önadózó csomag előfizetési díja 2022. 7-12. hónapra 14.490,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2022, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2022, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra