Ügyviteli ajánlások adathalászat és internetes csalások megelőzéséhez

Forrás: Önadózó

Ezt az e-könyvünket adtuk ajándékba mindazon előfizetőnknek, akik a www.onadozo.hu oldalon regisztrált Önadózó fiókjukban az elmúlt napokban már elvégezték adataik aktualizálását. Ha Ön ezt még nem tette volna meg, kérjük lépjen be a www.onadozo.hu oldalon előfizetőként, és az Önadózó fiók Ajándékcsomagok menüjéből letöltheti kiadványunkat. .

Belépés az Önadózó Fiókba itt: https://www.onadozo.hu/onadozo-fiok/belepes

Fontosnak tartjuk, hogy online szolgáltatásainkat minél több előfizetőnk részére tegyük elérhetővé - ezért az adategyeztetés elvégzése után az Önadózó fiókból máris letölthető az Ügyviteli ajánlások adathalászat és internetes csalások megelőzéséhez című ajándék e-könyvünk.

Sok olyan előfizetőnk van, aki kapja az újságot, de a honlapon még nem regisztrált, vagy ha igen, akkor Önadózó fiókja nem előfizetői státuszt jelez.  Ilyen esetben a Saját adatok módosítása menüben meg kell adni az ügyfélkódot (vevőkódot) - és a fiók előfizetői státuszra vált. Fontos, hogy az Önadózó fiók előfizetői státuszban legyen, mert így lehet igénybe venni online szolgáltatásainket. 

Aki már elvégezte adatai egyeztetését, annak most nincs további teendője.  Aki 2019 évre előfizetéssel rendelkezik, annak a hosszabbításról november 4-én automatikusan küldeni fogjuk az Önadózó  2020 évi előfizetési számlát. Tehát ezt külön kérni, megrendelni nem kell. 

Ha az adategyeztetéshez, az Önadózó Fiók létrehozásához, aktiválásához segítséget kérne, kérjük hívja Ügyfészolgálatunkat a +36 30 158 8787 telefonszámon, vagy írjon nekünk itt: https://www.onadozo.hu/irjon-nekunk-3 Írhat az info@onadozo.hu e-mail címre is. 

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra