Új cégkapu funkciók

Forrás: Arconsult

Címkék: cégkapu


Egyebek mellett tartósan is ki lehet kapcsolni a rendszerüzenetek (feladási igazolás, letöltési igazolás) szűrését, illetve a „Napló” menüpontban nyomon követhető, hogy ki/mikor töltött le egy dokumentumot a tárhelyről.

2019. decemberében a NISZ több, régóta várt változtatást vezetett be a cégkapu kezelésben.

Egyebek mellet végre tartósan is ki lehet kapcsolni a rendszerüzenetek (feladási igazolás, letöltési igazolás) szűrését, illetve a „Napló” menüpontban nyomon követhető, hogy ki/mikor töltött le egy dokumentumot a tárhelyről.

A változásokról a tárhely felület súgójában olvashat.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra