Új munkajogi tájékoztatások 2023 - 50% bevezető kedvezménnyel rendelhető, már csak csütörtök délig

MUNKAJOG

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Enélkül biztosan nehezebb lesz új munkavállalót felvenni a cégbe. Kiadványunk tartalmazza a Munka törvénykönyve 2023-as módosításainak magyarázatát, és iratmintáit. A legfontosabb, minden munkáltatót érintő változás, hogy 2023. január 1-től új munkavállaló felvétele esetére újra kell írni a munkáltatói tájékoztatásokat. Kiadványunk tartalmazza ezek letölthető, szerkeszthető mintáját is. https://www.onadozo.hu/webaruhaz/e-konyvek-5/uj-munkajogi-tajekoztatasok-utmutatoval-2023-335

ÚJ MUNKAJOGI TÁJÉKOZTATÁSOK ÚTMUTATÓVAL 2023

Megjelent az ÚJ MUNKAJOGI TÁJÉKOZTATÁSOK ÚTMUTATÓVAL 2023 című e-könyvünk, amely tartalmazza a a Munka törvénykönyve 2023-as módosítáainak magyarázatát, és iratmintit.

A legfontosabb, minden munkáltatót érintő változás, hogy 2023. január 1-től új munkavállaló felvétele esetére újra kell írni a munkáltatói tájékoztatásokat. Kiadványunk tartalmazza ennek letölthető, szerkeszthető mintáját is.

Mi változott, hogyan, és mikortól kell alkalmazni? Ezekre a kérdésekre is megadjuk a választ.Most 50% bevezető kedvezménnyel 6.350,-Ft-ért rendelhető - január 12-én (csütörtökön) délig.

További információ és megrendelés: Önadózó Webáruház

Ajánljuk a most megjelent további print kiadványainkat is:

KFT KÉZIKÖNYV

BETÉTI TÁRSASÁGOK KÉZIKÖNYVE

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra