Webáruházak jogi kézikönyve - 20% bevezető kedvezménnyel rendelhető

JOG

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Új könyv az Önadózótól - Útmutató a webáruházak jogi megfeleléséhez, a több tucatnyi jogi kötelezettségük teljesítéséhez + Adózási, számlázási szabályok + Mintadokumentumok: általános szerződési feltételek (ÁSZF), jogi és adatkezelési tájékoztatások, szabályzatok, nyilvántartások + Webáruház Jogi Teszt már működő webáruházaknak. Print + Online

WEBÁRUHÁZAK JOGI KÉZIKÖNYVE

A webáruház az internetes világ legrészletesebben szabályozott területe. Egy webáruháznak 22 féle fogyasztóvédelmi kötelezettségnek kell megfelelnie, ezen túl még vannak az adatkezelési és azon is túl pedig a számlázási kötelezettségei.  Meg kell felelni a Polgári törvénykönyvnek (Ptk), az e-kereskedelmi törvénynek, a Fogyasztóvédelmi törvénynek, az Áfa törvénynek, a számviteli törvény, a GDPR-nak és nem utolsósorban a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletnek is.Jogi megközelítésben vizsgáljuk a webáruházak működését. Kiadványunk arra az alapvető kérdésre ad választ, hogy milyen jogszabályi előírásoknak kell megfelelniük a webáruházaknak, és ez alapján hogyan kell elvégezni a webáruházak jogi megfeleltetését.  

E jogszabályi megfeleléshez adunk egy szöveges útmutatót, továbbá egy minden kérdésére kiterjedő szabályzat- és jogi tájékoztatás minta csomagot, amely megfelel a hatályos jogszabályoknak.

Kiadványunk tartalmaz egy WEBÁRUHÁZ JOGI TESZT-et is, amellyel a már működő webáruházak ellenőrizhetik, hogy a honlapon elhelyezett jogi tájékoztatásaik és jogi dokumentumaik teljes körűek-e, illetve megfelelnek-e a hatályos szabályoknak.  Ezek a szabályok folyamatosan változnak, önmagában az időmúlás is elegendő ok arra, hogy egy Webáruház elvégezze önmaga belső ellenérzését. 2021. január 1-től például jelentősen megváltoztak a jótállási, szavatossági szabályok. Profi működés mellett nem engedhető meg, hogy a webáruház elavult, téves tájékoztatásokat adjon a vásárláshoz fűződő jogokról, kötelezettségekről.  Nem beszélve arról, hogy a téves, hibás, hiányos jogi tájékoztatásoknak jelentős kockázataik is vannak.

  • Formátum: Print (nyomdai) + Online (pdf)
  • Kiadó: Adónet.hu
  • Kiadás éve: 2021
  • Szerző: dr. Szabó Tibor
  • Terjedelem: 281. oldal + mintadokumentumok

Bruttó ár: 9 900 Ft
Kedvezményes ár: 7 920 Ft

Megrendelés: Önadózó Webáruház!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra