Webáruházi értékesítés jogi megfeleltetése - új kézikönyv az Önadózótól

Forrás: Önadózó

Útmutató a webáruházakra vonatkozó jogszabályi előírások teljesítéséhez + Adózási, számlázási szabályok + Mintadokumentumok: általános szerződési feltételek (ÁSZF), jogi és adatkezelési tájékoztatások, szabályzatok, nyilvántartások + Webáruház Jogi Teszt már működő webáruházaknak. Már a 2022-es azabályok szerint! Ez egy rendes nyomdai könyv, amelyet automatikusan adunk e-könyv (pdf) formátumban is. Az e-könyv formátumunk előnye, hogy a Tartalomjegyzékből minden egyes rész könnyen elérhető. E kiadványunk mellé ajánljuk az Áruk és digitális tartalmak értékesítésítésének jogi megfeleltetése című kiadványunkat, amely a webáruházban értékesített termékekre vonatkozó jogi követelmények teljesítéséhez ad segítséget!

WEBÁRUHÁZI ÉRTÉKESÍTÉS JOGI MEGFELELTETÉSE

Kiadványunk arra az alapvető kérdésre ad választ,  milyen jogszabályi előírásoknak kell megfelelniük a webáruházaknak, és a webáruházi értékesítésnek, és ez alapján hogyan kell teljesíteni a webáruházak jogi megfeleltetését.  E jogszabályi megfeleléshez adunk egy szöveges útmutatót, továbbá egy minden kérdésére kiterjedő szabályzat- és jogi tájékoztatás mintacsomagot, amely megfelel a hatályos jogszabályoknak.

A webáruházzal szembeni jogi követelmények mellett kitérünk a legfontosabb adózási és számlázási kérdésekre: milyen számlát kell kiállítani, ha magánszemély, vagy szervezet a vevő, ha belföldi, ha uniós, ha harmadik országbeli? Ismertetjük az e-számlázás szabályait, és ennek az általános szerződési feltételekkel szemben támasztott követelményeit.

Kiadványunk tartalmaz egy WEBÁRUHÁZ JOGI TESZT-et is, amellyel a már működő webáruházak ellenőrizhetik, hogy a honlapon elhelyezett jogi tájékoztatásaik és jogi dokumentumaik teljes körűek-e, illetve megfelelnek-e a hatályos szabályoknak.

Kiadványunk a webáruházak jogi megfelelését mintadokumentumokkal is segíti.

Megrendelés: Önadózó Webáruház

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra