Kiegészítés az önadózó fórum általános szerződési feltételeihez

KIEGÉSZÍTÉS AZ ÖNADÓZÓ FÓRUM ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ

1. Az Önadózó Fórum tagja jogosult részt venni az ÖNADÓZÓ FÓRUM által szervezett szakmai konzultációkon, képzéseken, szakmai rendezvényeken.

2. Az Önadózó Fórum tagja lehet az a természetes személy, vagy gazdálkodó szervezet, aki
a./ 12 hónapos Önadózó előfizetéssel rendelkezik,
b./ regisztrál az Önadózó Fórumba a www.onadozo.hu oldalon, és
c./ tagsági viszonya a mérlegképes könyvelőkre irányadó továbbképzési évben 3 hónapot
meghaladóan, és a továbbképzési év utolsó napján is fennáll.

3. Az Önadózó Fórum tagjának minősül az a természetes személy is, akinek foglalkoztatója megfelel az előbbi 2. pontban írtaknak, feltéve, hogy foglalkoztatója nevében az Önadózó Fórum által szervezett szakmai konzultációkon, képzéseken, szakmai rendezvényeken jogosult részt venni.

4. Az Önadózó Fórum a tagjai számára a www.onadozo.hu oldalon áfa, tao, szja, art, járulékok - szocho – tb., számvitel – egyéb adók, - munkaügy szakterületeken folyamatos szakmai konzultációt biztosít, továbbá évente legalább 5 e-learning szakmai képzést nyújt, amely lehetőséget biztosít a könyvviteli szolgáltatást végzők, mint az Önadózó Fórum tagjai számára a tevékenységük gyakorlása során felmerült kérdések megvitatására.

5. Az Önadózó Fórum mérlegképes könyvelő képesítéssel rendelkező természetes személy tagja hozzájárul ahhoz, hogy ahhoz, hogy a szolgáltató a mérlegképes könyvelőkre irányadó továbbképzési évet követő január 31-ig a jogosult annak nevét, anyja nevét, születési idejét és regisztrációs számát bejelenti a nyilvántartásba vételt végző szervezetnek az egységes Kormányzati Portálon erre a célra rendszeresített internetes felületen keresztül.


Budapest, 2013. augusztus 1.

Adónet.hu Zrt. 


Vissza az előző oldalra