A számviteli törvény változásai

A cikk a 2016 / 07-08 lapszám 24. oldalán olvasható.


A törvényben szereplő módosítások egyrészt uniós irányelvi átvétellel, másrészt a gyakorlati alkalmazás során felmerült kérdésekkel függnek össze, illetve a törvénymódosítás pontosító rendelkezéseket is tartalmaz. Az új előírásokat fő szabályként először a 2017. évben induló üzleti évről készített beszámolóra kell alkalmazni, de azok döntő része a 2016. évben induló üzleti évről készített beszámolóra is alkalmazható.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek! Az Önadózó csomag előfizetési díja 2022. 7-12. hónapra 14.490,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2022, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2022, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra