Immateriális javakkal kapcsolatos elszámolások - VII. rész

A cikk a 2019 / 10 lapszám 20. oldalán olvasható.

Szerző: Nagy Katalin

Címkék: K+F, kutatás-fejlesztés, kisérleti fejlesztés


Cikksorozatunk jelenlegi részében a kísérleti fejlesztéssel kapcsolatos gyakorlati kérdésekkel foglalkozunk. A kísérleti fejlesztéssel összefüggő gyakorlati kérdések döntő része arra irányul, hogy mit lehet ide besorolni, hogyan lehet azt a kutatási tevékenységtől elkülöníteni, a befejezett és a befejezetlen kísérleti fejlesztés esetében pontosan milyen költségek aktiválhatók, a kísérleti fejlesztésből származó eszközök hol legyenek nyilvántartva, hogyan kell a terv szerinti és a terven felüli értékcsökkenést megállapítani és elszámolni, milyen más módon vezethető az ki a könyvekből.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE SZOLGÁLTATÁSAIRA!

Az Önadózó  újságból, honlapból, elektronikus és online szolgáltatásokból álló előfizetői csomagja folyamatos szakmai segítséget és támogatást nyújt a komplex vállalati ügyvitel szakszerű viteléhez, a vállalkozás, intézmény adózási, kifizetői, könyvviteli és munkaügyi feladatainak ellátásához. Az adózás 2020-ben sem lesz egyszerűbb – de az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli  feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Előfizetőknek szabályzatok,- számviteli és GDPR szabályzat is (éves előfizetéssel!), segédletek, Fórum szolgáltatás, plusz 2x2 mérlegképes kredit. Előfizetési díj ebben az évben még 2020. 1-12. hóra: 23.940,-Ft. Kedvezményeink miatt az előfizetéssel pénzügyileg is nyer, nem csak szakmailag. Elõfizetés: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra