ÁTALAKULÁSOK JOGA ÉS ADÓZÁSA II.

A cikk a 2019 / 12 lapszám 64. oldalán olvasható.


Az Önadózó 2019/11. számában bemutattuk az átalakulások jogszabályi hátterét, és jogi menetrendjét, továbbá az átalakuláshoz kapcsolódó személyi jövedelemadó szabályokat. Az alábbi tematikus írások az átalakulások számviteli, bevallási, áfa, illeték, és helyi iparűzési adó szabályait is feladatait mutatják be. 

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MIÉRT FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA? 

Az Önadózó újság előfizetési díja csak 1 995 Ft/hó. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol telefonon, e-mailben feltett munkajogi, adózási kérdésre  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra