Egyéni vállalkozói tevékenység továbbfolytatása egyszemélyes kft-ben 

A cikk a 2019 / 12 lapszám 15. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Szabó Tibor

Címkék: egyéni vállalkotó átalakulása


Elcsépelt marketinges fordulattal mondhatnánk, hogy itt a „soha vissza nem térő alkalom”, hogy az egyéni vállalkozók végre valahára átvigyék tevékenységüket kft-be – de ez a lehetőség 2019 nyara óta fennáll, és 2020-ban is „visszatérően” fenn fog állni bármikor.  Az alkalom „soha vissza nem térő” jellege inkább az időponthoz, az évzáráshoz kapcsolódik. Ha most decemberben az egyéni vállalkozók nem lépik meg a kft-vé alakulást, akkor 2020-at is egyéni vállalkozóként kezdhetik. Nagy baj ekkor sem történik, év közben is bármikor léphetnek.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MIÉRT FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA? 

Az Önadózó újság előfizetési díja csak 1 995 Ft/hó. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol telefonon, e-mailben feltett munkajogi, adózási kérdésre  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra