Év égi számviteli feladatok - felkészülés a zárlati munkákra, beszámoló készítésre

A cikk a 2019 / 12 lapszám 4. oldalán olvasható.

Szerző: Suller Krisztina

Címkék: zálogjog, leltározás


Itt egy újabb év vége, vezetőink, ügyfelünk érdeklődnek, hogyan is néz ki a főkönyv, hogyan is áll az eredmény, kell-e, lehet-e tenni annak érdekében, hogy a vállalkozás nyereségesen működjön, megfelelő likviditási mutatók mellett, esetleg érdemes-e váltani adózási módot, adónemet annak érdekében, hogy a vállalkozás adóterhei jogszerűen csökkenhessenek!

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE SZOLGÁLTATÁSAIRA!

Az Önadózó  újságból, honlapból, elektronikus és online szolgáltatásokból álló előfizetői csomagja folyamatos szakmai segítséget és támogatást nyújt a komplex vállalati ügyvitel szakszerű viteléhez, a vállalkozás, intézmény adózási, kifizetői, könyvviteli és munkaügyi feladatainak ellátásához. Az adózás 2020-ben sem lesz egyszerűbb – de az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli  feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Előfizetőknek szabályzatok,- számviteli és GDPR szabályzat is (éves előfizetéssel!), segédletek, Fórum szolgáltatás, plusz 2x2 mérlegképes kredit. Előfizetési díj ebben az évben még 2020. 1-12. hóra: 23.940,-Ft. Kedvezményeink miatt az előfizetéssel pénzügyileg is nyer, nem csak szakmailag. Elõfizetés: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra