Év égi számviteli feladatok - felkészülés a zárlati munkákra, beszámoló készítésre

A cikk a 2019 / 12 lapszám 4. oldalán olvasható.

Szerző: Suller Krisztina

Címkék: zálogjog, leltározás


Itt egy újabb év vége, vezetőink, ügyfelünk érdeklődnek, hogyan is néz ki a főkönyv, hogyan is áll az eredmény, kell-e, lehet-e tenni annak érdekében, hogy a vállalkozás nyereségesen működjön, megfelelő likviditási mutatók mellett, esetleg érdemes-e váltani adózási módot, adónemet annak érdekében, hogy a vállalkozás adóterhei jogszerűen csökkenhessenek!

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MIÉRT FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA? 

Az Önadózó újság előfizetési díja csak 1 995 Ft/hó. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol telefonon, e-mailben feltett munkajogi, adózási kérdésre  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra