EVÁ-ról áttérés a gyakorlatban

A cikk a 2019 / 12 lapszám 59. oldalán olvasható.

Szerző: Önadózó

Címkék: EVA


Az egyszerűsített vállalkozó adó (EVA) 2019. december 31-ével megszűnik. Az ilyen adózási formát választott adózóknak 2020-tól más adónemek szabályai szerint kell megállapítaniuk a jövedelmük utáni adókötelezettséget. Jelen cikk a lehetséges módokat és az áttérés főbb tudnivalóit részletezi.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MIÉRT FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA? 

Az Önadózó újság előfizetési díja csak 1 995 Ft/hó. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol telefonon, e-mailben feltett munkajogi, adózási kérdésre  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra