IAS1 Pénzügyi kimutatások prezentálása - 2. rész: A pénzügyi kimutatások szerkezete és tartalma

A cikk a 2019 / 12 lapszám 34. oldalán olvasható.

Szerző: Szegediné Dr. Lengyel Piroska

Címkék: IFRS, pénzügyi kimutatások


A cikk bemutatja az IFRS szerint készített pénzügyi kimutatások releváns elemeit, jellemzőit, a standard előírásait a pénzügyi helyzetkimutatás, az eredménykimutatás, a saját tőke kimutatás tartalmára vonatkozóan. A pénzügyi kimutatások elemeinek bemutatásán túl a kapcsolódó alapvető közzétételi szabályok bemutatására is sor kerül.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MIÉRT FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA? 

Az Önadózó újság előfizetési díja csak 1 995 Ft/hó. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol telefonon, e-mailben feltett munkajogi, adózási kérdésre  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra