IAS1 Pénzügyi kimutatások prezentálása - 2. rész: A pénzügyi kimutatások szerkezete és tartalma

A cikk a 2019 / 12 lapszám 34. oldalán olvasható.

Szerző: Szegediné Dr. Lengyel Piroska

Címkék: IFRS, pénzügyi kimutatások


A cikk bemutatja az IFRS szerint készített pénzügyi kimutatások releváns elemeit, jellemzőit, a standard előírásait a pénzügyi helyzetkimutatás, az eredménykimutatás, a saját tőke kimutatás tartalmára vonatkozóan. A pénzügyi kimutatások elemeinek bemutatásán túl a kapcsolódó alapvető közzétételi szabályok bemutatására is sor kerül.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE SZOLGÁLTATÁSAIRA!

Az Önadózó  újságból, honlapból, elektronikus és online szolgáltatásokból álló előfizetői csomagja folyamatos szakmai segítséget és támogatást nyújt a komplex vállalati ügyvitel szakszerű viteléhez, a vállalkozás, intézmény adózási, kifizetői, könyvviteli és munkaügyi feladatainak ellátásához. Az adózás 2020-ben sem lesz egyszerűbb – de az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli  feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Előfizetőknek szabályzatok,- számviteli és GDPR szabályzat is (éves előfizetéssel!), segédletek, Fórum szolgáltatás, plusz 2x2 mérlegképes kredit. Előfizetési díj ebben az évben még 2020. 1-12. hóra: 23.940,-Ft. Kedvezményeink miatt az előfizetéssel pénzügyileg is nyer, nem csak szakmailag. Elõfizetés: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra