Tombolajáték szervezés és adózása

A cikk a 2019 / 12 lapszám 47. oldalán olvasható.

Szerző: Mészáros Edda

Címkék: ajándéksorsolás, tombolajáték


Az év során számos napot megünnepelünk, azonban minden év utolsó nagy buliját mindenkor szilveszterkor rendezik. Ezen események tartozéka a jó étel, ital, zene, tánc és az elmaradhatatlan tombola is. A tombola egy olyan játék, amelyben, ha kihúzzák a játékos tombolaszelvényét, akkor az nyereményt kap. A következőkben megismerkedhetünk a tombola játék szervezésének szabályaival, illetve a nyereményeket terhelő adókötelezettséggel.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MIÉRT FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA? 

Az Önadózó újság előfizetési díja csak 1 995 Ft/hó. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol telefonon, e-mailben feltett munkajogi, adózási kérdésre  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra