Tombolajáték szervezés és adózása

A cikk a 2019 / 12 lapszám 47. oldalán olvasható.

Szerző: Mészáros Edda

Címkék: ajándéksorsolás, tombolajáték


Az év során számos napot megünnepelünk, azonban minden év utolsó nagy buliját mindenkor szilveszterkor rendezik. Ezen események tartozéka a jó étel, ital, zene, tánc és az elmaradhatatlan tombola is. A tombola egy olyan játék, amelyben, ha kihúzzák a játékos tombolaszelvényét, akkor az nyereményt kap. A következőkben megismerkedhetünk a tombola játék szervezésének szabályaival, illetve a nyereményeket terhelő adókötelezettséggel.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE SZOLGÁLTATÁSAIRA!

Az Önadózó  újságból, honlapból, elektronikus és online szolgáltatásokból álló előfizetői csomagja folyamatos szakmai segítséget és támogatást nyújt a komplex vállalati ügyvitel szakszerű viteléhez, a vállalkozás, intézmény adózási, kifizetői, könyvviteli és munkaügyi feladatainak ellátásához. Az adózás 2020-ben sem lesz egyszerűbb – de az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli  feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Előfizetőknek szabályzatok,- számviteli és GDPR szabályzat is (éves előfizetéssel!), segédletek, Fórum szolgáltatás, plusz 2x2 mérlegképes kredit. Előfizetési díj ebben az évben még 2020. 1-12. hóra: 23.940,-Ft. Kedvezményeink miatt az előfizetéssel pénzügyileg is nyer, nem csak szakmailag. Elõfizetés: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra