Mi változott 2020 január 1-től a Munka Törvénykönyvében?

A cikk a 2020 / 03 lapszám 8. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Horváth István

Címkék: versenytilalmi megállapodás


Két törvény is módosította a Munka Törvénykönyvét. Ha e jogszabályok címét olvassuk, elsőre nem biztos, hogy „kapcsolnánk”: a 2019. évi CX. törvény a fővárosi és megyei kormányhivatalok működésének egyszerűsítése érdekében egyes törvények módosításáról és a 2019. évi CXXVI. törvény a családvédelmi akciótervvel összefüggő egyes törvények módosításáról a munkajogi rendelkezéseket is érintik. A Munka Törvénykönyve szövegében haladva állunk meg a módosított rendelkezéseknél. A címben írtaktól eltérően, a munkavállalók szolgáltatások nyújtása keretében történő kiküldetésével kapcsolatos változások július 30-án lépnek életbe.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

INGYENES JOGSEGÉLYVONAL ÖNADÓZÓ ELŐFIZETŐKNEK! 

A koronavírus-járvány miatt az Önadózó ingyenes jogi tanácsadással segíti előfizetőit: veszélyhelyzeti rendeletek értelmezése, munkajog, adózás, adatvédelem. dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol, az ügyfélkód megadásával elérhető telefonon: 30 3787 637 – e-mailben: office@drszt.hu Fizessen elő az Önadózóra most áprilistól decemberig 17.955,-Ft-ért - és máris igénybe veheti az Önadózó Segélyvonal szolgáltatást, és minden továbbit: Elõfizetés: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra