Pénzmosás elleni belső szabályzat – és egyéb aktuális feladatok

A cikk a 2020 / 04 lapszám 62. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Szabó Tibor

Címkék: pénzmosás elleni szabályzat


Meglehet, a koronavírus-járvány ezt is háttérbe szorítja, de azért áprilisban könyvviteli, adótanácsadó, ingatlanos és más szolgáltatóknak van egy elvégzendő feladatuk: a pénzmosás elleni törvény módosítása folytán április 9-ig új belső szabályzatot kell készíteniük. Ehhez a NAV közzé is tette a típusszabályzatokat. Cikkünkben összefoglaljuk a szolgáltatók belső szabályzattal kapcsolatos teendőit, az Önadózó előfizetők munkáját pedig egy komplett pénzmosás elleni csomaggal segítjük, amely tartalmaz egy kidolgozott belső szabályzatot, belső kockázatértékelést és oktatási segédletet is. Letölthető a www.onadozo.hu oldalról.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

INGYENES JOGSEGÉLYVONAL ÖNADÓZÓ ELŐFIZETŐKNEK! 

A koronavírus-járvány miatt az Önadózó ingyenes jogi tanácsadással segíti előfizetőit: veszélyhelyzeti rendeletek értelmezése, munkajog, adózás, adatvédelem. dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol, az ügyfélkód megadásával elérhető telefonon: 30 3787 637 – e-mailben: office@drszt.hu Fizessen elő az Önadózóra most májustól decemberig 15.960,-Ft-ért - és máris igénybe veheti az Önadózó Jogi Segélyvonal szolgáltatást, és minden továbbit: Elõfizetés: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra