Vész-veszélyhelyzeti forgatókönyvek koronavírus-járvány idején

A cikk a 2020 / 04 lapszám 4. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Szabó Tibor

Címkék: veszélyhelyzet, koronavírus


Mi ez az őrület és meddig fog ez tartani? Mi lesz addig? Mit lehet tenni ebben a hirtelen ránkszakadt vész-veszélykorszakban? Bemutatjuk az azonnal intézkedésekről szóló kormányrendeletet, a fizetési könnyítések szabályait, az egyéni vállalkozók szünetelésének szabályait, a csődvédelem lehetőségeit. De meglehet, a fizetésképtelenség, felszámolás szabályaival is tisztában kell lennünk. Már az is kérdés, hogyan a taggyűlés / közgyűlés hogyan fogadja el a számviteli beszámolókat?

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

INGYENES JOGSEGÉLYVONAL ÖNADÓZÓ ELŐFIZETŐKNEK! 

A koronavírus-járvány miatt az Önadózó ingyenes jogi tanácsadással segíti előfizetőit: veszélyhelyzeti rendeletek értelmezése, munkajog, adózás, adatvédelem. dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol, az ügyfélkód megadásával elérhető telefonon: 30 3787 637 – e-mailben: office@drszt.hu Fizessen elő az Önadózóra most májustól decemberig 15.960,-Ft-ért - és máris igénybe veheti az Önadózó Jogi Segélyvonal szolgáltatást, és minden továbbit: Elõfizetés: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra