A kisvállalati adó bevallása 2019

A cikk a 2020 / 05 lapszám 39. oldalán olvasható.

Szerző: Dr. Németh Nóra

Címkék: KIVA, kisvállalati adó


A Kormány a 140/2020. (IV. 21.) Korm. rendelettel elhalasztotta a 2019. évi számviteli beszámolók és kapcsolódó bevallások benyújtásának határidejét szeptember 30-ra. Ez a halasztás érinti a kisvállalati adó bevallását is, amelynek határideje így ebben az évben szeptember 30-a lesz – az általános szabályok szerinti május 31-e helyett. Az adóelőlegen felül fizetendő adó a bevallás benyújtásával egyidejűleg esedékes.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

INGYENES JOGSEGÉLYVONAL ÖNADÓZÓ ELŐFIZETŐKNEK! 

A koronavírus-járvány miatt az Önadózó ingyenes jogi tanácsadással segíti előfizetőit: veszélyhelyzeti rendeletek értelmezése, munkajog, adózás, adatvédelem. dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol, az ügyfélkód megadásával elérhető telefonon: 30 3787 637 – e-mailben: office@drszt.hu Fizessen elő az Önadózóra most májustól decemberig 15.960,-Ft-ért - és máris igénybe veheti az Önadózó Jogi Segélyvonal szolgáltatást, és minden továbbit: Elõfizetés: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra