Szja-bevallás a 2019-es évről

A cikk a 2020 / 05 lapszám 73. oldalán olvasható.

Szerző: Kopányiné Mészáros Edda

Címkék: szja bevallás 2020


Itt van május hónapja, ami azt jelenti, hogy közeledik az az időpont is, amikor a magánszemélyeknek teljesíteniük kell az adóbevallási kötelezettségüket. Hasonlóan a korábbi évekhez, a 2019. évre vonatkozó bevallási kötelezettséget a magánszemély vagy az adóbevallási tervezet segítségével, vagy az adóhatósági közreműködés nélkül készített bevallás (19SZJA) benyújtásával teljesítheti. A következőkben – a teljesség igénye nélkül – bemutatásra kerülnek a bevallás kitöltésével, benyújtásával kapcsolatos fontosabb tudnivalók.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

INGYENES JOGSEGÉLYVONAL ÖNADÓZÓ ELŐFIZETŐKNEK! 

A koronavírus-járvány miatt az Önadózó ingyenes jogi tanácsadással segíti előfizetőit: veszélyhelyzeti rendeletek értelmezése, munkajog, adózás, adatvédelem. dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol, az ügyfélkód megadásával elérhető telefonon: 30 3787 637 – e-mailben: office@drszt.hu Fizessen elő az Önadózóra most májustól decemberig 15.960,-Ft-ért - és máris igénybe veheti az Önadózó Jogi Segélyvonal szolgáltatást, és minden továbbit: Elõfizetés: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra