Már csak egy hónap: számla adatszolgáltatás júliustól

A cikk a 2020 / 06 lapszám 31. oldalán olvasható.

Szerző: Vira Sándor

Címkék: online számlázás


Ezt a határidőt nem halasztották el: 2020. július 1-tőlértékhatár nélkül kötelező a számla adatszolgáltatás az adóalanyok között kibocsátott számlákról. Az Önadózó áprilisi számában összefoglaltuk a szabályokat és a számlázó programmal szembeni követelményeket. Most felvázoljuk a felvetődő gyakorlati kérdéseket. Kitérünk  a NAV által készítendő – jövőben bevezetni tervezett - bevallás ajánlás problémáira is.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

SEGÉDLET ONLINE SZÁMLÁZÁSHOZ KISVÁLLALKOZÓKNAK 

A pdf formátumban letölthető kézikönyv pontról pontra bemutatja, mit kell tennie a kisvállalkozónak ahhoz, hogy megfeleljen az új számlázási szabályoknak – amelyeket július 1-től minden vállalkozásnak kötelező alkalmaznia. A kézikönyv ára magában foglal egy 30 napos jogi tanácsadás szolgáltatást is korlátlan számú kérdés lehetőségével, ennek keretében a szerző dr. Szabó Tibor ügyvéd telefonos konzultáció keretében válaszol a számlázással és a vállalkozás működésével kapcsolatos kérdésekre, szükség esetén segít az online számla regisztrációs lépések elvégzésében is. Ára: 25.400,-Ft - Megrendelés: https://www.onadozo.hu/webaruhaz/e-konyvek-5/segedlet-online-szamlazashoz-kisvallalkozoknak-231


Vissza az előző oldalra