Álláskeresési ellátások

A cikk a 2020 / 09 lapszám 39. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Bogdán Zsuzsanna

Címkék: álláskeresési járadék


Az új koronavírus-fertőzéssel (COVID-19) kapcsolatban - az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása érdekében - bevezetett intézkedések következményeként számtalan magyar állampolgár vesztette el munkáját az elmúlt hónapokban. Különös jelentősége van most tisztában lenni azzal, hogy az álláskeresőknek milyen lehetőségeik vannak, milyen ellátásokat vehetnek igénybe, amíg újra el tudnak helyezkedni.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja csak 1 995 Ft/hó. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol telefonon, e-mailben feltett munkajogi, adózási kérdésre  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra