Aktuális járulék és szociális hozzájárulási adó kérdések

A cikk a 2020 / 10 lapszám 44. oldalán olvasható.


A munkaviszonyhoz, a munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyhoz, valamint a mezőgazdasági őstermelői jogálláshoz kapcsolódó társadalombiztosítási, járulék-, és szociális hozzájárulási adófizetési kérdések az új Tbj. tükrében. Cikkünkben bemutatjuk, hogy munkaviszony esetében hogyan alakul 2020. július 1-jétől hatályos új szabályok alapján a biztosítási- és járulékfizetési kötelezettség, különös tekintettel a járulékalapra vonatkozó speciális szabályokra. Bemutatásra kerülnek továbbá a munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyt érintő, valamint a mezőgazdasági őstermelők járulékfizetését érintő változások is.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 1-12. hónapra 24.696,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol telefonon, e-mailben feltett munkajogi, adózási kérdésre  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra