Jogorvoslati utak és útvesztők adóügyekben

A cikk a 2020 / 11 lapszám 57. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Szabó Tibor

Címkék: jogorvoslat, NAVKPER2


Az adóhatóság határozatai elleni lehetséges jogorvoslatok benyújtását az erre vonatkozó szabályok fényében is érdemes jól átgondolni. A jogorvoslat eredménye a „dolog” természete folytán eleve nem garantálható, a jogszabályok pedig egyre inkább az ügyek rapid lezárását, illetve ennek adózói elfogadását ösztönzik. A jogorvoslati út processzusa is elég döcögős, a hatóságokkal, bíróságokkal való elektronikus kapcsolattartás az űrlaphibák, hiányosságok miatt őrjítő is tud lenni, de szokható.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 1-12. hónapra 24.696,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: telefonon, e-mailben válaszolunk munkajogi, cégjogi kérdésére  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra