Kinek jár 100%-os táppénz?

A cikk a 2020 / 12 lapszám 56. oldalán olvasható.

Szerző: Önadózó

Címkék: táppénz


A címben feltett kérdésre a rövid válasz: senkinek. Az utóbbi hetekben, hónapokban számtalan cikk jelent meg különböző portálokon, fórumokon, amelyek azzal foglalkoznak, milyen feltételeknek kell megfelelni azoknak a személyeknek, akik a munkavégzésükkel összefüggésben betegedtek meg COVID-19-ben vagy kerültek karanténba. Ezen írások rendre figyelmen kívül hagyják a hatályos jogszabályi rendelkezéseket, ezért jelen cikkünkben áttekintjük és részletesen elemezzük a táppénzre való jogosultsági feltételeket, megvilágítva, hogy mire van és mire nincs lehetőség a koronavírussal összefüggő megbetegedéseket tekintve.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 1-12. hónapra 24.696,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: telefonon, e-mailben válaszolunk munkajogi, cégjogi kérdésére  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra