Kreditinfók a 2020-as továbbképzési év zárásához

A cikk a 2020 / 12 lapszám 14. oldalán olvasható.


Mérlegképes könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók, adószakértők, ügyvédek továbbképzési kötelezettségei 2020. Nagy nyomatékkal ezúton hívjuk fel szakmai továbbképzésre kötelezett előfizetőink, olvasóink figyelmét, hogy december folyamán vegyék számba az ezévben gyűjtött továbbképzési kreditjeiket is. Most van itt ennek az ideje, egy hónap múlva már késő lesz pótolni a hiányokat. Írásunkban áttekintjük a pénzügyi, jogi szakképesítésekre vonatkozó továbbképzési szabályokat. A mérlegképes könyvelőknek az év végéig - a tevékenységi engedély visszavonása terhével - 16 kreditet kell összegyűjteniük, a könyvvizsgálóknak, adótanácsadóknak, adószakértőknek 20-at. Ügyvédeknek ebben az évben a koronavírus-járvány miatt 6 kreditet kell szerezniük, azzal, hogy a következő továbbképzési évben meg kell szerezniük a maradék 10-et is az általános megszerzendő 16 kreditpont mellett.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 1-12. hónapra 24.696,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: telefonon, e-mailben válaszolunk munkajogi, cégjogi kérdésére  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra