Boldog új évet kíván az Önadózó!

A cikk a 2021 / 01 lapszám 1. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Szabó Tibor

Egy évvel ezelőtt,  amikor e hasábokon  köszöntőt mondtunk az új év  eljövetelére,  azt jósoltuk, hogy 2020 a digitalizáció éve lesz. Ez helyett 2020 a borzalom, a koronavírus-járvány évet lett, felejtsük is el gyorsan, örüljünk, hogy az az év elmúlt, vége. 2021-re már nem is merünk jósolni – inkább csak kívánni.  Töretlen bizalommal a jövőben azt kívánjuk, hogy 2021 a kilábalás éve legyen az országnak és mindenkinek, aki megszenvedte a tavalyi esztendőt.  Az előttünk álló 2021 év meghatározói közül a következőket emeljük ki.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 1-12. hónapra 24.696,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: telefonon, e-mailben válaszolunk munkajogi, cégjogi kérdésére  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra