Adótervek bejelentési kötelezettsége – a szakmát érintő újabb adatszolgáltatási kötelezettség 2021. évtől. – II. rész

A cikk a 2021 / 02 lapszám 52. oldalán olvasható.

Szerző: Junkertné dr. Szűcs Zsuzsanna

Címkék: Adótervek bejelentési kötelezettsége, DAC6


Cikkem második részében a magyar szabályozásban rögzített, a bejelentési kötelezettség alá eső ügyletekre vonatkozó jellemzőket mutatom be, melyeket példákkal is illusztrálok. Majd kitérek a magyar szabályozásban lévő – Irányelvhez képest – specialitásokra, az egyes szakmákra irányadó mentességekre és a szakmai munkára vonatkozó kihatásra. Írásunk első része az Önadózó 2020/11. számában olvasható.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 3-12. hónapra 20.580,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: telefonon, e-mailben válaszolunk munkajogi, cégjogi kérdésére  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra