Minimálbér dilemmák 2021 elején

A cikk a 2021 / 02 lapszám 10. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Horváth István - dr. Szladovnyik Krisztina

Címkék: minimálbér, garantált bérminimum


Egyedülálló módon úgy kezdődött a 2021-es év, hogy nem volt kihirdetett kormányrendelet az idei minimálbér és a garantált bérminimum új, megemelt összegéről. Több nehézség is következik ebből. Mivel számoljunk? Miként alakulnak így a minimál-sztenderdek havi- vagy órabérben számítva, illetve teljesítménybér alkalmazása esetén.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 3-12. hónapra 20.580,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: telefonon, e-mailben válaszolunk munkajogi, cégjogi kérdésére  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra