Külföldön dolgozó magánszemélyek adózása és járulékfizetése I.

A cikk a 2021 / 03 lapszám 31. oldalán olvasható.

Szerző: Horváthné Szabó Beáta

Címkék: külföldi munkavállalás, külföldi kiküldetés


Mire kell figyelni vészhelyzet előtt és pandémia időszakában? Külföldi munkavégzés adó- és társadalombiztosítási szabályai gyakorlati alkalmazása tárgykörben cikksorozatunk első részét adjuk közre, melyben a magyar jogviszonyban külföldön kiküldetésben dolgozók személyi jövedelemadó és társadalombiztosítási szabályait vesszük górcső aló. A cikksorozat második része a külföldi munkavégzéssel összefüggésben a „homeoffice” adó- és járulékvonzatát taglalja, végül majd a harmadik rész kitér a Brexithez kapcsolódva az Angliában dolgozó természetes személyekre irányadó adózási és társadalombiztosítási rendelkezésekre.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 4-12. hónapra 18.522,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra