A számlaadat-szolgáltatás legfontosabb tanulságai

A cikk a 2021 / 04 lapszám 4. oldalán olvasható.

Szerző: Czöndör Szabolcs

Címkék: online számla


Írásunk az adatszolgáltatással kapcsolatban elterjedt a hiedelmekkel próbál leszámolni és felvázolja a jogszabályi szempontból helyes értelmezést, valamint az adatszolgáltatásokkal – és ezzel párhuzamosan a számlakiállítással – kapcsolatos legfontosabb buktatókat. Az adatszolgáltatás minden vállalkozás számára egyfajta kötelezettséget jelent, ugyanakkor az is fontos, hogy az adatszolgáltatásban rejlő lehetőségeket a vállalkozások ki tudják használni, az esetlegesen elkövetett hibákból tudjanak tanulni.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 4-12. hónapra 18.522,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra