A 2020-as üzleti év zárása

A cikk a 2021 / 05 lapszám 44. oldalán olvasható.


A koronavírus világjárvány sok cég 2020-as vállalkozási tevékenységét befolyásolta, ezen túlmenően jogszabályi előírások is változtak, így a 2020-as üzleti évről készülő beszámoló elkészítése adott esetben új feladatokat jelenthetnek a számviteli szakemberek számára. Ezen túlmenően a 2020-as üzleti év várhatóan sok vállalkozásnál veszteséges lesz, így a törvényes működés érdekében a tulajdonoknak a saját tőkét rendezniük kell.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 5-12. hónapra 16.464,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra