A 2020. évi elszámoló társaságiadó-bevallás jellemzői

A cikk a 2021 / 05 lapszám 4. oldalán olvasható.


A 2020. adóévről szóló elszámoló társaságiadó-bevallás beadásának határideje – általános esetben – 2021. május 31-e. E határidő közeledtével érdemes áttekinteni a bevallási nyomtatvány felépítését, és azokat a változásokat, amelyek az előző évi bevallási garnitúrákhoz képest jelentkeznek. Jelen cikkben az adózók legszélesebb körét érintő ’29-es nyomtatvány kitöltésével összefüggő fontosabb tudnivalókra hívjuk fel a figyelmet, ugyanakkor itt említendő meg, hogy bizonyos esetekben más nyomtatvány szolgál a bevallási kötelezettség teljesítésére.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 5-12. hónapra 16.464,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra