IFRS 13 Valós értéken történő értékelés

A cikk a 2021 / 05 lapszám 54. oldalán olvasható.

Szerző: Szegediné Dr. Lengyel Piroska

Címkék: IFRS


A cikk példákon keresztül mutatja be az IFRS 13 Valós értéken történő értékelés által definiált valós érték fogalmát, a valós értéken történő értékelés keretelveit, az alkalmazható értékelési technikákat és a valós érték hierarchiát, a valós érték meghatározására használt értékelési technikák három szintbe kategorizált inputjait. A gazdálkodónak a standardot a 2013. január 1-jén vagy azt követően kezdődő éves időszakokra kell alkalmaznia.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 5-12. hónapra 16.464,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra