Tudnivalók a személyi jövedelemadó bevallásról

A cikk a 2021 / 05 lapszám 59. oldalán olvasható.

Szerző: Dr. Székely Zsuzsanna

Címkék: Szja bevallás 2021


Május 20-a a személyi jövedelemadó bevallásának határideje, eddig az időpontig nemcsak az adóbevallási kötelezettségnek kell eleget tenni, hanem meg kell fizetni az abban megállapított adókötelezettséget és az 1+1%-ról is eddig az időpontig kell rendelkezni. Az adóhatóság évek óta készít bevallási tervezetet, amellyel jelentősen megkönnyíti a bevallásköteles magánszemélyek dolgát. A határidő előtt érdemes áttekinteni a legfontosabb tudnivalókat.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 5-12. hónapra 16.464,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra