A foglalkoztatás felügyelete

A cikk a 2021 / 06 lapszám 58. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Szladovnyik Krisztina - dr. Horváth istván

Címkék: munkaügyi ellenőrzés, munkaviszony minősítése, foglalkoztatás felügyelete


Más jogszabályi környezetbe kerültek a korábbi munkaügyi ellenőrzés szabályai. A joganyag terjedelmére figyelemmel több részre osztva ismertetjük – a részben „régi-új” rendelkezéseket, amihez két jogszabályt kell egyszerre olvasnunk. Nyitányként megismerkedünk a foglalkoztatás-felügyeleti hatósággal és áttekintjük az ellenőrzés lehetséges tárgyköreit – írásunk befejezéseként ezeket összevetve az 1996-tól 2021. február végéig hatályban volt munkaügyi ellenőrzési szabályozással.  

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 6-12. hónapra 14.406,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra