A foglalkoztatás felügyelete (2. rész)

A cikk a 2021 / 07-08 lapszám 66. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Szladovnyik Krisztina - dr. Horváth istván

Címkék: foglalkoztatás felügyelete


Írásunk folytatásában először a foglalkoztatás-felügyeleti hatóság eljárás alanyaival foglalkozunk. Megtudjuk, miként indul az eljárás, és hogy ennek megindítására mely hatóságnak van illetékessége. Ezután a procedúra végére „ugrunk”, megismerve, miért és mely összegben szabható ki bírság, és azt is, hogy mely esetben mérsékelhető ennek összege. Végül adminisztrálunk, megismerve, mire terjed ki a hatóság nyilvántartási kötelezettsége.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 7-12. hónapra 12.348,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra