Az Áfa törvény változásai a tavaszi adócsomagban

A cikk a 2021 / 07-08 lapszám 17. oldalán olvasható.


Hozzászokhattunk, hogy az országgyűlés az adórendszerünkhöz évente akár kétszer-háromszor is hozzányúl, módosítja a szabályokat. Nincs ez másképpen 2021 évben sem, hiszen a január 1.-én hatályba lépett módosításokat követően már a tavaszi ülésszakban ismételten módosítják az adótörvényeket. A forgalmi adózás terén rendszerbeli módosításokkal nem találkozhatunk, kisebb jelentőségű technikai jellegű változtatásokra került sor. A változásokat az egyes adótörvények módosításáról szóló a 2021. évi LXIX. törvény tartalmazza.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 10-12. hónapra 5.880,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra