Reprezentáció, céges események, családi napok 2021-ben

A cikk a 2021 / 07-08 lapszám 40. oldalán olvasható.

Szerző: Dr. Kiss Zoltán

Címkék: reprezentáció, üzleti rendezvények


Cikkünk a vállalkozások üzleti és egyéb rendezvényeinek, illetve a csapatépítő tréningek és továbbképzések kapcsán felmerülő személyi jövedelemadó kötelezettségét vizsgálja. Az idei év ismét különleges, hiszen a 318/2021. (VI. 9.) Korm. rendelet alapján a reprezentáció vonatkozásában a rendelet hatálybalépésének napja és a 2021. december 31. közötti időszakban nem merült fel szociális hozzájárulási adó fizetési kötelezettség.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 7-12. hónapra 12.348,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra