Változások az energiaellátók jövedelemadójának rendszerében

A cikk a 2021 / 07-08 lapszám 38. oldalán olvasható.

Szerző: Dr. Németh Nóra

Címkék: energiaellátók jövedelemadója


Az egyes adótörvények módosításáról szóló 2021. évi LXIX. törvény, azaz a nyári adócsomag rendelkezései két témakör kapcsán érintik az energiaellátók jövedelemadójának rendszerét. Az egyik témakör a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványoknak adott ingyenes juttatás kezelésének módja, a másik pedig a veszteségleírás lehetőségének törvénybe iktatása. A módosítások 2021. június 10-én léptek hatályba.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 7-12. hónapra 12.348,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra