A kriptovalutákkal való számviteli elszámolások

A cikk a 2021 / 11 lapszám 21. oldalán olvasható.

Szerző: Nagy Katalin

Címkék: kriptovaluta


A kriptovalutákkal való tranzakciók, gazdasági események elszámolására és azok értékelésére a jelen cikkben leírt megoldásokat – a kriptovalutákra vonatkozó kifejezett jogszabályi rendelkezések hiányában – a számviteli törvény általános előírásaiból és számviteli alapelveiből vezetjük le, de ez nem zárja ki más lehetséges eljárások alkalmazását.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek! Az Önadózó csomag előfizetési díja 2022. 6-12. hónapra 16.905,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2022, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2022, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra