A munkakör megosztása és a több munkáltató által létesített munkaviszony

A cikk a 2021 / 11 lapszám 59. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Horváth István - dr. Szladovnyik Krisztina

Címkék: több munkáltató által létesített munkaviszony, osztott munkakör


Semmilyen jogellenes eljárás vagy akár etikátlan „jogmegkerülés” nincs abban, ha akár munkavállalói, akár munkáltatói oldalon kettőnél több fél szerepel a munkaviszonyban. A munkajogi magyarázat mellett kitérünk a több munkáltatóval fennálló munkaviszonynak az általános forgalmi adó és a rehabilitációs hozzájárulás fizetési kötelezettségre vonatkozó kérdésére is.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek! Az Önadózó csomag előfizetési díja 2022. 6-12. hónapra 16.905,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2022, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2022, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra