Hipa 1% és a támogatások elszámolása

A cikk a 2022 / 04 lapszám 12. oldalán olvasható.


A jelenlegi időszakban esedékes a 2021-es adóévről való elszámolás, így ennek kapcsán olyan gyakorlati kérdések merülnek fel, hogy hogyan kell figyelembe venni – például számviteli szempontból – a helyi iparűzési adó összegéből adott könnyítést, illetve az így megszerzett állami támogatás összegét fel kell-e tüntetni az egyes adózóknak a nyereségadó-bevallásukban. Írásunkban ezen kérdésekre válaszolunk.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek! Az Önadózó csomag előfizetési díja 2022. 7-12. hónapra 14.490,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2022, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2022, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra