A személyi jövedelemadó bevallással kapcsolatos tudnivalókról

A cikk a 2022 / 05 lapszám 40. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Székely Zsuzsanna

Címkék: Szja bevallás 2021


Május 20-a hosszú ideje a személyi jövedelemadó bevallásának határideje. Május 20-ig nemcsak az adóbevallási kötelezettségnek kell eleget tenni, hanem meg kell fizetni az abban megállapított adókötelezettséget és az 1+1%-ról is lehet rendelkezni. Az adóhatóság évek óta készít bevallási tervezetet, amelyet az idei évben az adóvisszatérítés miatt nagyobb érdeklődés övez, mint korábban.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek! Az Önadózó csomag előfizetési díja 2022. 5-12. hónapra 19.320,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2022, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2022, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra