Cash-flow kimutatás a KKV IFRS alapján

A cikk a 2022 / 07-08 lapszám 18. oldalán olvasható.

Szerző: Szegediné Dr. Lengyel Piroska

Címkék: cash flow, KKV IFRS


A KKV IFRS 8. szakasza a cash-flow kimutatásban bemutatandó információkat és azok bemutatásának módját tartalmazza. A cash-flow kimutatás információt nyújt a gazdálkodó pénzeszközeinek és pénzeszköz-egyenértékeseinek változásairól az adott beszámolási időszakra vonatkozóan, külön bemutatva a működési, befektetési és finanszírozási tevékenységek pénzáramait és azok változásait. Jelen cikkben bemutatásra kerül egy direkt módszerrel - a gazdálkodó számára ajánlott módszerrel - összeállított Cash-flow kimutatás.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek! Az Önadózó csomag előfizetési díja 2022. 7-12. hónapra 14.490,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2022, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2022, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra